woensdag 12 september 2012

Mijn dag: werken

Elke dag bij mij is anders, maar toch kan ik ze onderverdelen in drie categorie├źn: dag thuis, dag werken en dag school. Aangezien ik vandaag gewerkt heb, leek het me wel leuk om dat dagschema eens met jullie te delen.

De laatste dagen zette ik mijn wekker om 7u30. Gisteren omdat ik nog wou opruimen en vandaag omdat ik nog moest douchen. Uiteindelijk blijf ik liggen tot 9u15 en dan wordt het haasten hoor. 
Om 9u50 vertrek ik richting het werk. Vaak is dit ietsjes later aangezien ik nogal durf te treuzelen. Dan lees ik de krant tijdens het ontbijt of vind ik nog even een heel verhaal dat ik perse nog tegen m'n ouders wil vertellen. Je hoort het al wel, mijn ochtenden zijn een en al rush. 

Dan werk ik dus van 10u tot 18u-18u30. Als het druk is vliegt de tijd voorbij maar op kalmere dagen, zoals nu wanneer het school is, durf ik me af en toe wel eens te vervelen. Maar goed, er valt altijd wel iets op te ruimen of te kuisen tussendoor. 

Na m'n werk ga ik meestal direct naar huis omdat ze me verwachten voor het eten. Af en toe gebeurt het wel dat ik met Sam afspreek om nog iets bij mij op't werk te drinken of dat ik bekenden ergens tegen kom en daar nog even bij ga zitten. (Maandag was dat even bijna 2,5u). 

Als ik dan gegeten heb, vul ik mijn avonden met wat tv kijken of op de laptop wat bezig zijn (deze blog onder andere). En als ik echt geluk heb, dan zit ik een avondje bij Sam.
Op zaterdagen ga ik nogal graag eens iets drinken met wat vrienden. 

Zo geweldig interessant is een dagje werken dus niet (de andere dagen zijn nu ook niet enorm boeiend maar goed :p) maar ik hoop dat jullie nu een beeld hebben van wat ik doe als ik niet achter de pc zit ;) 


Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten