woensdag 5 september 2012

Life through my eyes

Wat ik al op meerdere sites ben tegengekomen & iedereen heeft er wel een andere naam voor, is een blik op het leven van iemand via foto's. Bij de ene persoon krijg je foto's van enkele weken voordien te zien terwijl bij een andere dit artikel elke week verschijnt.
Ik weet zelf nog niet precies hoe ikzelf dit ga aanpakken, zal wat afhangen van de hoeveelheid foto's die ik tussendoor trek en of ik het echt boeiend vind om het zelf te doen (ik lees het wel héél graag).

Bij deze eerste editie ga je wat random foto's van de zomer te zien krijgen, voor zover deze niet gevuld was met drama, leren en werken.

Enjoy!


 We hebben thuis nogal een relatief lui konijn en mama kan er eigenlijk mee doen wat ze wil.. Zo heeft het dus 20 minuten op de stoel gelegen.. 


 Mijn kat durft nogal eens lelijk te kijken... Je ziet het hier op de foto niet maar ze heeft echt een evil blik :p Maar het blijft een schatje! 


 Ik heb tijdens 'den blok' echt veel te veel dingen gezien die interessant leken.. Hier dus weer ons konijn met het hondje erbij :') 
 Hierboven: Veronique tijdens de blokperiode. Halfdood en puur natuur
Hieronder: Veronique buiten de blok/examenperiode. Groot verschil hé? 

 Jullie kennen hen totaal niet (nog niet uiteraard) maar dit is een van mijn beste vriendinnen met haar vriendje op hun verjaardagsfeestje. Ja hoor, soms heb ik naast het leren nog tijd voor plezier! 
 Hier krijg je dus even een blik op mijn kot :) Ik en Sarah waren m'n resultaten gaan halen en ik moest nog dweilen. Dat been is inderdaad het mijne! 

 En nog een verjaardagsfeestje! Het mijne zelfs! :) Zoals jullie waarschijnlijk niet weten ben ik op 5 augustus 19 geworden en we hebben er van genoten! :) (With le boyfriend)  Nog meer verjaardagsfeestje (De zus, de nicht & Jordy). Mocht je het je afvragen, de sigaretten zijn niet van mijn zus maar van Sam. Just so you know. 


 Ook Kevin heeft het enorm naar zijn zin gehad. Vervelend hé, mensen met een fototoestel! 
 Artikel nummer 3 en jullie hebben al door dat ik en mijn vrienden af en toe wel eens graag iets drinken. Vergeet natuurlijk al het eten op tafel niet :D (Nichtje, Jordy, Marijke & Nick)
En dan uiteraard de harde realiteit van het studentenleven.. Tweede zit. Engelse literatuur met de laptop en een "She" erbij. What do we want more? (Uhmm, vakantie?)  Primeur! Jullie zijn de eerste die deze foto zien! :) Ik had voor m'n verjaardag een boekje met allemaal chocoladerecepten gekregen en dankzij dat had ik even inspiratie om eens lief te doen :D Ik heb het niet zelf opgegeten :p Hetgene dat gelukt was is naar Sam gegaan en de rest hebben mijn zus en mijn nicht gekregen :pMijn nicht en ik hadden ons voorgenomen om tijdens de grote vakantie enkele speciale dingen te proeven. Dus, zie hier: Sushi met krab en sushi met tonijn. We've survived. Na een herexamen even een bolletje ijs eten. Ja, je leest het goed. Een bolletje. Kreeg het met veel moeite net op! :) Iets waar ik soms tegenop kijk en zeker wanneer het weekend is. Met de trein naar huis gaan.. Hier zat ik op zaterdag 1 september 3 kwartier lang te wachten op mijn overstap naar huis. Zucht... Gelukkig was het mooi weer en had ik mijn Ipod bij! En wéér een ijsje. Het is er ook wel het weer voor. Frozen yoghurt met stukjes oreo. Omnomnom. Lize die stiekem op mijn blog wou, maar toch ook niet helemaal! En zo dus even reclame maakt voor het yoghurtijs :D

Dit waren zo een beetje de leukste foto's van mijn zomervakantie (nuja, vakantie..) Mijn excuses voor de kwaliteit.. Ze zijn maar met een kleine digitale camera of mijn gsm gemaakt... 

Ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten