zondag 30 september 2012

Life through my eyes #2

Het is alweer bijna een week geleden dat ik nog eens iets online zette, mijn excuses daarvoor! Ik ben al heel de week van plan geweest dit artikel te schrijven en het kwam er maar niet van. Maar hier is het eindelijk. Het tweede deel van Life through my eyes! Geniet ervan! Ik verveel me nogal snel en als er dan een goedkope eyeliner in m'n buurt ligt, doe ik zulke maffe dingen. Ik schrijf op m'n handen, zogezegd om te testen of ie wel goed zwart is, waterproof is enzo ;) De boodschap lijkt me duidelijk en jullie raden al wel aan wie die stiekem gericht zou kunnen zijn. Weer een moment verveling maar dan tijdens het werk. Deze heb ik nuttiger besteed. Ik besloot toen maar even wat te brainstormen voor m'n blog. Hieruit zijn dan onder andere de random facts voortgekomen. Nu we het dan toch over m'n werk hebben. Tada! Beetje onduidelijk door het doek dat ervoor hangt maar hier zijn onze ijsjes! :D  Binnenkort worden ze weer ingeruild voor wafeltjes aangezien het veel te koud wordt voor ijs. xDTijdens de weken die ik in deze post behandel was ook Sam (M'n vriend) jarig en dan moet je als goed liefje toch met een cadeautje afkomen. Zie hier: Versace Blue Jeans. (Hij had zijn flesje de week ervoor laten vallen dus een cadeau kiezen was ineens een pak minder moeilijk!)
Hij heeft ook nog twee kookboekjes gekregen van mij als extraatje en ook daar was hij heel blij mee!  Zoals jullie wel weten is het academiejaar vorige week ook weer begonnen en dan hoort een namiddagje met de meiden er ook bij! Deze hoedjes willen we alvast kopen voor St Patricksdays ;) (Lize, Charlotte & Laure)


Ook was vorige week zondag mijn verwarming op kot kapot en had ik nog een trui nodig. In de H&M zagen Laure en ik deze hangen. Ik vond hem veel te lang maar Laure was op slag verliefd. Ze zag zichzelf al met die trui in de zetel liggen en ik kan haar geen ongelijk geven. Daar was ie perfect voor. 

Vanaf hier is de volgorde beetje fucked up :p

En het werd weer eens tijd terug aan m'n bril te wennen... Het blijft een raar zicht, ook voor mij, ondanks dat ik eigenlijk van m'n 4 jaar tot m'n 12 altijd een bril droeg. Daarna was ik het dus ook enorm beu. In't begin van't jaar mogen we er nog eens van profiteren en dus zijn we naar de studentenwelkom geweest met een groep. De foto hierboven zijn Charlotte en Yana en hieronder zie je Thijs en Nick. 
Beetje narcistisch fotootjes van mezelf trekken :) 'k vond dat m'n haar er best leuk bijlag :D De foto's hier net boven en net onder waren foto's die ik gemaakt had toen ik met het dilemma zat: Welke schoenen doe ik aan voor iets te gaan eten voor Sam zijn verjaardag? Het zijn die hieronder geworden ;)
Het eten voor de Girlsnight met Sarah! Het drinken tijdens de Girlsnight! 

Kijken naar Astrid in Wonderland!Toen moest Sarah van mij nog eens op de foto! :DEn dan voor de laatste foto een beetje minder leuk nieuws.. (Deze foto is ook een beetje cheaten want die heb ik van de site van de Gazet van Antwerpen gehaald.. Ik was er zelf toen niet bij). Voorbije donderdag kreeg'k een berichtje van Sam dat er in zijn auto was ingebroken. :( Radio en GPS waren weg. :( Dju toch eh!  Daar was ik even niet goed van... Hijzelf ook niet natuurlijk. Op de foto zie je hem bij het raampje dat ze hebben ingeslagen... 

Dit waren zo een beetje mijn voorbije 3-4 weken! :) Ik hoop dat het een beetje interessant was en ik zal proberen wat meer foto's te trekken in't vervolg :D

Veel liefs,
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Nu weet ik wat je in Leuven doet ipv studeren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was een uitzondering hoor! Maar mag ik ook weten wie deze reactie heeft geplaatst? :p

    BeantwoordenVerwijderen